2008. szeptember 25., csütörtök

New Way New Life

Emlékszem, amikor a régi freeblogos blogba még írogattam az okosságokat a Gyurcsival, meg a zavargásokkal kapcsolatban, amelyekre hasonló okosságokkal reagáltak az emberek, és akkor 70 hozzászólásos anyázások születtek belőle, heveny élettapasztalatokkal megspékelve. Most így visszaolvasom, hogy milyen hozzászólásokat írtunk 2 évvel ezelőtt, és őszinte röhögőgörcs fog el.

A Good Terrorist nem véletlen jött létre. Kicsit valahogy zavart, hogy a magánéleti blogot összefosom a politizálással. Tehát ketté lett választva a két téma, és néhány kivételt eltekintve nem is nagyon ütköztek össze.

Viszont a politika nem egy ember véleményéről szól. Nem is jó úgy. Ezért most jön egy kis váltás. A Goodterrorist picit pihenni fog, és helyette indul a Szájtépő blog, amit már nem egyedül fogok írni. Ugyan még nincs bejegyzés, de van három lelkes blogíró, és talán holnapra MJ meg fogja írni, hogy milyen érzés volt egy templomba menekülni, amikor a rendőrök figyelmeztetés nélkül kilőtték a könnygázt, és elkezdték a népeket bekeríteni...

1 megjegyzés:

Cica írta...

Érdeklődéssel várom és majd meglátom.
Sok sikert hozzá, és ne feledd a blogpályázatot.